30/11/2016

PROF. DR. TÜMER ÇORAPÇIOĞLU BELEDİYEMİZİ ZİYARETTE BULUNDULAR

Sayın Başkanımızla birlikte İbn-i Sina Hastanesi Başhekimliği görevindeyken uzun yıllar çalışan Bilim İnsanı Sayın Prof. Dr. Tümer ÇORAPÇIOĞLU Başkanımızı makamında ziyarette bulundular. Eski günleri güzellikle yâd eden Çorapçıoğlu Başkanımızın Ülkemize ve Ilgaz’ımıza kazandırdığı güzel değerler için teşekkür etti.

Değerli Hocamız Başkanımızla Kaymakamımız Sayın Muhammed GÜRBÜZ’ü ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim Hakkı YEGİN Beyi makamlarında ziyaret ettiler. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlen Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulunda eğitim gören öğrencilerimize ÇORAPÇIOĞLU tarafından hediye takdim edildi. Öğrencilerle mutlu dakikalar yaşanan günde Çorapçıoğlu İlçemiz için müjdeli bir haberi de verdi. İlerleyen yıllarda ilçemiz sınırları içerisinde bir okul yaptıracağının sözünü de Sayın Başkanımıza müjdeledi.

Prof. Dr. Tümer ÇORAPÇIOĞLU KİMDİR
Aşağıdaki linki kullanarak ulaşabilirsiniz.