28/12/2016

Ilgaz’ımız ve Belediyemiz Sayın Başbakanımızın Teşrifleriyle Tarihi Bir Günü Onurla, Gururla, Kıvançla Geride Bıraktı

Gelişmekte olan ve her geçen gün yeni hizmetlerle çağdaş medeniyetler yolunda, hızlı ve dinamik kentleşme statüsünde yeniadımlar atan Ilgaz’ımız için 26 Aralık 2016 günü Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Beyin İlçemizi ve Belediyemize teşrifleri tarihte yerini almıştır. Bu tarihi gün ile birlikte Hükümetimizin yapmış olduğu yatırımla Ilgaz’ı daha da önemli konum haline getiren “Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli” 130 yılı aşkın bir süredir bölge halkımızın hayalini gerçek kılmıştır. Bölgemiz için çok büyük bir yatırım olan tünelimiz Ilgaz’ımızı adeta Batı Karadeniz’in-İç Anadolu’ya açılan kapısı haline getirmiştir.

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tünelimizin açılışı vesilesiyle aramızda bulunarak bizleri şereflendiren ve bizleri kırmayarak İlçemize ve Belediyemize ziyarette bulunan Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM Beyi ve beraberindeki heyeti Anadolu’nun Kalbi olan bu topraklarımızda ağırlamak bizler için şeref olmuştur. Belediyemizi ziyaretlerinde Anadolu’muzun misafirperverliğine yakışır en üst düzeyde kendilerini karşılayarak, ziyaretlerinden ötürü duyduğumuz onuru, gururu kendileriyle paylaşarak teşekkürlerimizi sunduk. Sayın Başbakanımızın müsaadeleriyle makamımızda Belediyemiz hakkında kendisine kısa bir bilgilendirme de bulunduk ve bölgemizin sıkıntılarını dile getirerek kendisine Ilgaz’ımızla ilgili hazırlamış olduğumuz dosyayı sunduk.Ardından büyük bir emekle hazırlattırdığımızIlgaz 15 Temmuz İstiklal Tünelini yansıtan bakır işlemeli tabloyu kıymetli şahsına ve beraberindeki heyete takdim ederek, belediyemizde Ilgaz’ımıza ait yöresel lezzetlerimizden ikramlarda bulunduk. Sayın Başbakanımız memnuniyetlerini belirterek Belediyemiz ziyaretlerini sonlandırmıştır.

İlçemiz ve bölgemiz için büyük kazanımlara imza atan ve hiçbir zaman desteklerini bölgemizden esirgemeyen başta;

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye,

İlçemizi ve BelediyemiziTeşrifleriyle Bizleri Onurlandıran Sayın BaşbakanımızBinali YILDIRIM Beyefendiye ve Eşi Semiha YILDIRIM Hanımefendiye,

Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin CANİKLİ Beyefendiye,

Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri IŞIK Beyefendiye,

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet ARSLAN Beyefendiye,

Çankırı Milletvekilimiz Hüseyin FİLİZ Beyefendiye,

Çankırı Belediye Başkanımız İrfan DİNÇ Beyefendiye,

Çankırı Valimiz Sayın Mesut KÖSE Beyefendiye,

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İbrahim AYDINLI Beyefendiye,

Ilgaz Kaymakamımız Sayın Muhammed GÜRBÜZ Beyefendiye,

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Sayın Celal KAMAN Beyefendiye,

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanım Hidayet ÇELİK Beyefendiye,

22. Dönem Çankırı Milletvekili Tevfik AKBAK Beyefendiye,

24. Dönem Çankırı Milletvekilimiz İdris ŞAHİN Beyefendiye,

Bu Dev Projede yüklenici firma olan CENGİZ HOLDİNG’e,

Başbakanlık Koruma Müdürümüz Aydın ERGÜL Beyefendi olmak üzere tüm kolluk kuvvetlerimize,

Gerek açılış törenine, gerekse Ilgaz’ımızı ziyaret eden çevre İllerimizin Milletvekillerine, Valilerine, İl, İlçe, Belde ve Belediye Başkanlarına, Kaymakamlarına ve Muhtarları ile STK Başkanlarına,

Ilgaz için bu tarihi günde bizleri yalnız bırakmayan ulusal ve yerel tüm medya mensuplarımıza, Kastamonu, Çankırı ve Ilgaz Halkına TEŞEKKÜR EDERİM.