28/12/2016

ÖĞRENCİLERİMİZ ILGAZ'DA...

Ilgaz Tarihi Bir Günü Daha Geride Bırakarak Üniversitemizde Ders Zili Heyecanı Başlattı… Büyük emekler sonucu İlçemize Kazandırılan Çankırı Karatekin Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencileri Ilgaz'ımıza ayak bastı. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Bahar Döneminde eğitime başlayacak olan öğrencilerimiz Üniversite binasında misafir edildi. Öğrencilerimizin merak ettiği konuları Belediye Başkanımız, İlçe esnaflarımız, muhtarlarımız, İlçe Siyasi Parti temsilcilerimiz ve Üniversite Yaşatma Derneği Başkanı ve Üyeleri tarafından samimiyetle cevaplandı. Ilgazı büyük bir sempatiyle karşılayan öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Daha sonra öğrencilerle birlikte ilçe içerisinde tanıtım gezintisi yapılarak Ilgaz Dağında oteller gezilerek yemek ikramında bulunuldu. Büyük sevinç ve Ilgaz’ı tercihleri arasında yer tuttukları için büyük bir şansa sahip olduklarını ifade eden öğrencilerimiz Ilgaz turunu tamamladılar.

Üniversitemiz ve Öğrencilerimiz Ilgazımıza Hayırlı Olsun.