13/02/2017

Belediyemiz Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkmaya Devam Ediyor

Belediyemiz Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkmaya Devam Ediyor…

İlçe Mahallelerimizdeki 10 Farklı Noktaya,  Sokak Hayvanları İçin Beslenme Noktası Oluşturduk.

“Kap Bizden, İhtiyaçları Sizden…”

Hayvan dostu bir Belediye olarak hayvanlarında korunması ve ihtiyaçlarının karşılanması gerektiği bilinciyle hareket ediyoruz. Onlar için hayata geçirdiğimiz ve vatandaşlarımızın da destekleriyle devam edecek olan uygulamamız ile hayvanlarımızın yiyecek bulmakta zorlandıkları kış aylarında hep birlikte onlara sahip çıkabilmek adına İlçemiz mahallerimizdeki 10 farklı noktaya sokak hayvanlarımız için beslenme noktaları oluşturduk.

Belediyemiz Zabıta Amirliğince takip altında tutularak dağıtılan mamalar haricinde, mahallerimizdeki vatandaşlarımızın da artan yemeklerini hazırladığımız beslenme noktalarına bırakarak sokak hayvanlarımıza destek olmalarını ifade etmek isteriz.