22/02/2017

DEVLET BAHÇELİYE ILGAZ’DAN ANLAMLI HEDİYE

21 Şubat 2017 Tarihinde TBMM’de yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Gurup Toplantısına Ilgaz Belediye Başkanımız Sayın Arif ÇAYIR ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Çankırı MHP İl Başkanı Sayın Hidayet ÇELİK ve MHP Merkez İlçe Başkanı Sayın Bahadır AKBABA ve MHP Ilgaz İlçe Başkanı Sayın Mustafa YAZIHARMAN ile birlikte oluşan heyetle katıldılar.

MHP Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ Beyefendinin gurup konuşmalarının ardından Ilgaz Belediye Başkanımız Sayın Arif ÇAYIR’ın hazırlatmış olduğu Ilgaz için önem arz eden “İSTİKLAL YOLU” bünyesinde, Kurtuluş Savaşı Kahramanlarımızdan ILGAZLI YANIĞIN EMİNE’NİN göstermiş olduğu fedakârlığı sembolize eden bakır işlemeli tabloyu Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendiye, MHP İl Başkanı ile birlikte takdim ettiler.

Hediyeden dolayı Sayın Bahçeli; çok anlamlı ve gurur verici bir kahramanlık hikâyesinin simgeleşmiş ismi olan Ilgazlı YANIĞIN EMİNE’nin böylesine anlamlı bir tabloyla kendilerine hediye edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti heyetimizle paylaştı.