10/03/2017

SAYIN VALİMİZ MESUT KÖSE’NİN İLÇEMİZİ ve BELEDİYEMİZİ ZİYARETLERİ

Valimiz Sayın Mesut KÖSE, ilçelerimizi tanımak, yatırımları ve projeleri yerinde incelemek amacıyla ilçemizi ve belediyemizi ziyarette bulundular.

İlçemiz ziyaretleri sırasında ilk olarak Ilgaz Kaymakamımız Sayın Muhammed GÜRBÜZ’ü makamında ziyaret eden Valimiz ilçenin sağlık, eğitim, alt yapı, üst yapı ile tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler aldı. Daha sonra belediyemizi ziyaretlerde bulunan Valimizi belediyemiz personeli ve belediye meclis üyelerimizle birlikte belediyemiz önünde karşıladık.

Belediyemiz ziyareti sırasında konuşan Vali KÖSE, Ilgaz ilçesinin birçok zenginliklere sahip olduğunu belirtirken doğal güzelliklerinin yanında ilçeler arasında turizmiyle öne çıkan önemli ilçe olduğunu belirtti. Ilgaz’ımızın gelişimini Çankırı’nın gelişimiyle paralel tutan Vali Köse, Ilgaz ilçemizi daha ileriye taşımak için eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerin yanında ticari anlamda da çalışmaların artması gerektiğini vurgulayarak ilçenin kalkınması ve daha ileriye taşınması için Valilik olarak her türlü destekte bulunulacağını sözlerine ekledi. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaret esnasında Valimiz Mesut KÖSE'ye Belediyemiz çalışmalarıyla ilgili ufak bir sunum yapıldı, sunumun ardından Vali KÖSE Sayın Başkanımız Arif ÇAYIR’a yapılan çalışmalar için teşekkür ederek, yapılacak çalışmalarda başarılar diledi.

Belediyemiz ziyaretleri sonrası Belediye Kültür Merkezinde İlçemiz Köy ve Mahalle muhtarlarımızın sıkıntılarını dinleyerek toplantı sonlandırıldı.

Sayın Valimize ve beraberindeki heyete ilçemize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.