04/04/2017

Hemşehrimiz Uğur Soydan'ın Belediyemizi Ziyaretleri

Doğal tasarım sanatçısı ve aynı zamanda ressam olan Hemşerimiz Uğur Soydan,  Belediyemize ziyaret gerçekleştirdiler.

Doğal tasarım sanatçısı ve aynı zamanda ressam olan Uğur Soydan, Belediye Başkanımız Arif ÇAYIR Beyefendiyi makamlarında ziyaret ederek tamamen doğal ürünlerden (Tuz,Karabiber,Çörekotu,Kına vb.) oluşan Kartal Başlı, Kumru figürlü tablosunu başkanımıza hediye olarak sundu.

Ziyaretleri sırasında başkanımızla görüşmeler yapan Soydan, yapmış olduğu eserleri Ilgaz halkıyla buluşturmak istediklerini ve Ilgaz’da yakın zamanda sergi gerçekleştirebileceklerini dile getirdi. Aynı zamanda yapılacak olan görüşmelerle bu güzel eserleri isteyen vatandaşlarımıza öğretmek üzere kursta açılabileceğini bizlere iletti. Yapmış oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederken Ilgaz Halkıyla böylesi güzel sanat eserlerini en kısa zamanda siz değerli hemşerilerimizle buluşturacağımızı müjdeleyelim.

Ilgaz Belediyesi