25/05/2017

İLÇEMİZDE DOĞAL TASARIM ÜRÜNLERİ SERGİSİ ve ILGAZLI HANIMLARIMIZIN EL EMEĞİ GÖZ NURU TABLOLARI GÖZ DOLDURDU

Doğal tasarım ürünleri sergisi, sanatçımızın tuz, çivit, kına, zerdeçal, kimyon, tarçın, kırmızıbiber tozu, zencefil, çörekotu ve mavi haşhaş tohumu vb. gibi baharatların yanı sıra kırmızı mercimek, fasulye, pelit, kozalak, kabak çekirdeği, ay çekirdeği, at kestanesi, diken ve yaprak gibi değişik bitkileri kullanarak yaptığı ve bunları kendine özgü bir teknikle Türkiye’mizde bir ilk denilebilecek tarzda sanata dönüştürerek sizlerle buluşturduğu bir etkinliktir.

Sanatçımız Uğur SOYDAN Beyefendi onlarca çalışmalarından oluşan geniş kapsamlı bu etkinliğini şimdiye kadar; ANKARA, ANTALYA, BOLU, KARABÜK, ZONGULDAK, KASTAMONU ve KOCAELİ gibi illerin yanı sıra birçok ilçede de sergilemiştir. Talepler doğrultusunda kısa süreli kurslarda vererek bu sanatı siz değerli vatandaşlarımıza da elinden geldiğince aktarmaya çalışmaktadır.

Bu kıymetli çalışmaları Ilgazlı hanımlarımızla paylaşan Uğur SOYDAN Beyefendi, bir haftalık süren kurs sonrası birbirinden kıymetli eserler çıkartan hanımlarımızın resimlerinede Belediyemiz işbirliği içerisinde 15 Temmuz Demokrasi Parkında sergi gerçekleştirdi. Emeklerinden dolayı kursiyerlerimize canı gönülden teşşekür ederken hanımlarımıza desteklerimizn her daim devam ettireceğimizi belirtiriz.

Emeklerinize Sağlık...

Ilgaz Belediyesi