25/05/2017

Belediye Meclis Üyemiz Celal TABAK Sözünü Tuttu ve Kıymetli Öğrencilerimizle Yemekte Buluştu

Üniversitemizin ilçemize kazanımı sonrası, öğrencilerle düzenlenen buluşma toplantısında Belediye Meclis Üyemiz Esnaf Sayın Celal TABAK Beyefendi öğrencilerimize Ilgazımızı tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederken tüm öğrencilere kendi lokantasından 1 öğün yemeklerini kendileri ısmarlayacağı sözünü vermişlerdi.

Belediye meclis üyemiz Celal Tabak geçen günlerde Karatekin Üniversitesi Ilgaz Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerine verdiği yemek sözünü yerine getirdi. Yıldıztepe Tabiat Parkında düzenlenen yemeğe Belediye Başkanımız Arif Çayır, Belediye Meclis Üyesi Asım Çerkeşli, Jandarma Komutanı Yzb.Serdar Görür MHP Ilgaz İlçe Başkanı Mustafa Yazıharman ve Ilgaz Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu tam kadro katıldı.

Öğrencilerimize Tekrardan Hayırlı Olsun. Ilgaz Belediyesi.