11/07/2017

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ İLÇEMİZDE BAŞLADI

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ve destekçileri tarafından, milli iradeyi yok sayarak, demokrasinin ve cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını ortadan kaldırmayı hedefleyerek milli irademizi, demokrasimizi ve ülkemizin birliğini hedef alan hain darbe girişimini seneyi devriyesinde bir kez daha nefretle ve kinle kınıyoruz.
Yüce TÜRK Milletimizin zaferlerle dolu yaşantısına eklediği yeni Zaferimizin 1. Yıl dönümü çerçevesinde Ilgaz Kaymakamlığı ve Ilgaz Belediye Başkanlığımızın düzenlediği “15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri ilçemizde kutlanmaya başladı. İlk olarak Yuvasaray Köyünde Bulunan Aziz Şehidimiz Serdal Uyanık’ın kabri ziyaret edildi. Mevlitler okundu, dualar edildi.
Öğle namazına müteakip Merkez Yeni Camiinde Kur-an’ı Kerim ve mevlitler okundu. Öğle namazının ardından camii bahçesinde yemek ikramı yapıldı.
15 Temmuz Şehitleri Anma Etkinlikleri İlçemizde Devam Edecektir.