18/07/2017

İlçemiz İçerisinde Kaldırım İşgali Yapan Esnaflar Uyarıldı

Belediye Başkanlığımız / Zabıta Amirliğince İlçe Merkezinde bulunan tüm esnafları dolaşan Belediye Zabıta Ekiplerimiz dışarıda bulunan eşyaların içeri alınması için iş yeri sahiplerine gerekli uyarılarda bulundu.
Kaldırım işgali ile yayaların yürüme haklarının elinden alındığı hem de görüntü kirliğinin meydana geldiğini kaydeden ekiplerimiz, kıymetli esnaflarımızdan eşyaların içeriye alınmasını isteyerek uyarılarda bulundu.
Kaldırımların vatandaşın ortak kullanım alanı olduğunu hatırlatan Belediyemiz Zabıta Amiri A. CANOĞLU; “Zabıta Ekiplerimizce devam edecek olan uygulamalarımız için ilçe esnaflarımızın duyarlı davranması gerektiğini bir kez daha hatırlatırken, kaldırım işgali konusunda gerekli uyarıları yaptık. Bu günden sonra esnaflarımızın kaldırımları işgal etmeyerek bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Modern bir Ilgaz için kaldırım işgali etmemeye özen gösteren esnaflara teşekkür ederiz.” diye konuştu.