18/07/2017

Kaza-Kırım Aracımız İlçemize Hayırlı Olsun

Bilindiği üzere İlçe olarak konumumuz gereği yoğun trafiğe sahip olan karayolları bölgesinde bulunmaktayız. Yaşanan trafik kazalarına müdahale ettiğimiz kaza kırım teçhizatlarımızı taşıyan mobil aracımız çok eski durumda idi. Meydana gelen kazalara, elimizden gelen en kısa zamanda müdahalede de bulunsak, insan yaşamı odaklı hizmetlerimizde en iyi hizmeti sunmak bizler için en önemli hizmet anlamı taşımaktadır.
Bunun için Belediyeciliğimizde elimizdeki imkânları ve ulaşabildiğimiz değerleri halkımıza kazandırmak için günümüzün teknolojisine uygun odaklı hizmetleri siz kıymetli vatandaşlarımıza kazandırmaya çalışıyoruz.
Yapmış olduğumuz protokollerle birlikte Çankırı İl AFAD Müdürlüğünden, ilçemize ve araç filomuza yakışacak olan kaza kırım aracımızı Belediyemize ve siz kıymetli Ilgaz Halkına Kazandırmış olduk. Alınan aracımıza modernizasyon uygulayarak mobil cihazımızın içerisindeki donanımları en iyi şekilde ve en kısa zamanda araçla bütünleştirerek kıymetli halkımızın hizmetine sunmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu kazanımı bizlere sağlayan Çankırı İl AFAD Müdürümüz Sayın Hasan Sait KORKUTATA Beyefendiye Ilgaz Halkı ve Şahsım Adına Teşekkür Ederim.
Ilgaz’ımıza ve halkımıza hayırlı olsun.
Arif ÇAYIR
Ilgaz Belediye Başkanı