14/09/2017

Belediye Hizmet Binamızda Asansör Hizmeti

1979 yılında yapılan Belediyemiz binası aradan geçen çok uzun yıllar sonra asansöre kavuşturuluyor. Belediyede işi olan engelli, yaşlı, hamile ve çocuklu insanlarımızın çıkmakta zorluk yaşadıkları Belediye binamız nihayet asansöre kavuşturuluyor.

Belediye binasına asansörün yapılması talimatını veren Başkan ÇAYIR; Bu çalışmanın geç kalmış bir çalışma olduğunu, yıllarca vatandaşlarımız ve özellikle de yaşlı engelli ihtiyaç sahibi insanlarımızın belediye birimlerine ulaşabilmek için çıkmakta zorluk yaşadıkları merdivenlere çözüm olarak yıllar öncesi yapılması gereken bir çalışmayı gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Belediye binamızın asansörü devreye girdiğinde vatandaşlarımız sağlıklı ve merdiven çıkmadan zahmetsizce belediyemiz birimlerine ulaşım sağlayabilecektir.” İfadelerine yer verdi.

Ilgaz Belediye Başkanlığı