28/09/2017

İlçemiz Mahallerinde Park~Peyzaj Çalışmaları Son Sürat Devam Ederken, Ilgaz’ımızın Kıymetli Şahsiyetlerin İsimleri Parklara Veriliyor

İlçemiz mahallerinde yeşil alan ve park çalışmaları büyük bir gayret ve başarılı çalışmalarla devam ediyor. Vatandaşlarımızın mahallerinde birlik ve beraberlik içinde vakit geçirebilecekleri park alanları oluşturulmaya devam ediyor.

İlçemiz Fatih Mahallesi Pazar Çayı yanında çalışmaları tamamlanan parkımıza eski Belediye Başkanlarımızdan “Cabir ÖZTOP” un ismi, Doruk ve Sefa Siteleri arasına yapılan parkamıza Belediyemiz Meclis Üyeliği Yapmakta iken hayatını kaybeden “Hüseyin Avni ÇINAROĞLU” nun ismi,  Gazidede Mahallemizde Şehit Cemil Çelik Caddesi ile İstanbul caddesinin Kesiştiği kavşak üzerine yapılan parkımıza da İlçemiz Din alimlerinden “Hafız Ahmet Efendi”nin isimleri verilecek gelecek kuşaklara aktarılmıştır.

Ilgaz’ımıza Hayırlı Olsun.