06/12/2017

Ilgaz’a ve Bölgemize Yakışır Kesimhane Yapı İnşaatı Hızla Devam Ediyor

İlçemize bir yeniliği daha kazandırmanın onurunu yaşıyoruz.

Geçtiğimiz Kasım Ayı içerisinde temel atma töreni gerçekleştirilen kesimhane inşaatı Belediyemizin çalışmaları doğrultusunda hızla ilerliyor.

Yoğun çalışmalarımız sonucu ihalesi tamamlanarak ilçemize ve bölgemize kazandırılacak olan kesimhanemiz Ilgaz’ımızda ve bölgemizde hayvancılık sektörünün sofralara uzanan noktada sağlığın, hijyenin adresi olacak ve çağımızın sunduğu teknolojik imkânları da bölge halkımıza sunacak.

450m² alan üzerine kurulacak olan kesimhanemiz  İlçemiz içerisinde son teknolojiye sahip makinelerin bulunduğu modern bir kesimhane olarak projelendirilmiştir. Profesyonel kasapların ve veteriner hekimlerin kontrolünde kesimleri yapılacak hayvanlarımızın sağlıklı ortamlarda insanlarımıza ulaşması en büyük katkı olacaktır.

Ilgaz’ımıza ve Bölgemize Hayırlı Olsun.

Ilgaz Belediye Başkanlığı