31/12/2017

2018 HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Kıymetli Hemşerilerim;
Sevinçleri, kederleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz.
Geride bıraktığımız 2017 yılı içerisinde siz değerli hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, karşılaştığınız sorunları ortadan kaldırmak amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergileyerek, hizmetlerimizi sizlere kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Sizlere ulaştırmak istediğimiz her hizmette çözüm yollarını karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak, devam ettireceğiz. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ile Ilgaz’ımıza yakışır, katkı sağlayan önemli hizmetler gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Yeni yılda Ilgaz’ımız için yeni atılımlar, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın.
Her yeni yıl beraberinde yeni başlangıçları, uygulanacak yeni kararları, gerçekleşmesi umut edilen yeni dilekleri de getirir. Her yeni yıl tatlı telaşların, yepyeni heyecanların, umuda yolculuğun başladığı günlerdir. Yaşanan pek çok olumsuzluğa rağmen koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle, 2018 yılının başta İlçemiz olmak üzere Ülkemizde ve Tüm Dünyada Barışın, Huzurun ve Sorunsuz Yarınların Müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor,
Ilgaz İçin Hizmetlerle Dolu Bir Yılı Daha Geçirmemiz Ümidiyle Tüm Hemşerilerimin Yeni Yılını Kutluyorum.
Arif ÇAYIR
Ilgaz Belediye Başkanı