07/03/2018

Sizlerle Birlikte Geleceğe...

KIYMETLİ HEMŞERİLERİM;

Sizlerin teveccühleriyle 30 Mart 2014 seçimlerinde çıktığımız bu kutlu yolda Ilgaz’ımızın Belediye Başkanlığı görevini sizlerin destek ve takdirleriyle devraldım. Üstlendiğim görevin ne kadar ağır ve yükümlülüklerle dolu olduğunu hiçbir zaman unutmadan, görevimizi en iyi şekilde sürdüre bilmek adına her attığımız adımda sizlerin hakkının zerresine zeval getirmemek için en iyisini yapmayı hedef edindik.

Devraldığımız Belediyemizde birçok sıkıntıyla karşı karşıya kaldığımız gerçeğini paylaşamadan geçemem. Yalnız bu gerçekleri hiçbir zaman kendimize bir bahane veya sığınma yolu olarak görmedik. Aksine bu olumsuzluklar bizim heyecanımızı, umutlarımızı kırmadığı gibi bizleri hizmet anlamında daha çok kamçılamış ve hizmet aşkımızı daha güçlü hale getirmiştir. Geride bıraktığımız hizmet yılları içerisinde ilk günden bu yana hayalini kurduğumuz ve bu yola çıkarken siz değerli hemşerilerime vermiş olduğumuz sözleri gerçekleştirerek ve Ilgaz’ımız için ilkleri taşıyan birçok hizmeti memleketime sizlere kazandırmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum.

Sizlere sunduğumuz videomuzda kazandırmış olduğumuz hizmetleri sizlerin takdirine sunmuş bulunmaktayız. Hizmetlerimizde, kısıtlı olan imkânlarımıza rağmen Belediyemizin öz kaynakları kullanılmış ve kıymetli personellerimizin mesai gözetmeden özverili çalışmaları neticesinde sizlere sunulmuştur. Belediyeciliğimizde, halkımıza karşı her noktada kendimizi sorumlu bilmiş, çağdaş medeniyetler doğrultusunda gelişen şehircilik ilkelerini siz değerli hemşerilerime en iyi şekilde sunmaya çalıştık. Kazandırmış olduğumuz hizmetlerde sosyal belediyecilik kapsamında Ilgaz’ımızda birçok ilke imza atmış, alt yapı çalışmalarımızda büyük fedakârlıklar ve özverili çalışmalarla zoru başarmış, projelendirmede ve çağdaş yaşam anlamında en iyi yapısal ve işlemsel değerli hizmetleri kazandırdığımıza inanmaktayız.

Emin adımlarla ilerlediğimiz belediyeciliğimizde “Günü Kurtaran Değil, Geleceğe Dokunan” bir anlayışla hareket etmeyi hedef edinmiş ve sizlerin takdirleriyle buluştuğumuza inanarak, daha iyi hizmetleri sizlerinde her daim esirgemediğiniz desteklerinizle Ilgaz’ımıza kazandırmak umuduyla,

Nice Hizmetlerde Beraber Olma Temennisiyle Saygı ve Selamlarımı Sunuyorum.

Arif ÇAYIR

Ilgaz Belediye Başkanı

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

kkk