14/03/2018

14 Mart Tıp Bayramınız Kutlu Olsun

Devlet olma ilkesinin en önemli öğelerinden biri olan sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesi ve en değerli varlık olan insan ve onun sağlığı her zaman birinci öncelik teşkil etmektedir. Bunun sonucunda doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ülkemizin göz bebeği konumundadırlar. Tıp Camiamız, gece gündüz, yağmur çamur demeden, bayram, tatil bilmeden insan yaşamına saygı çerçevesinde büyük bir özveriyle sağlıklı bir toplumun oluşması için ellerinden gelen her türlü çabayı göstermektedir.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz” diyerek kendi sağlığını emanet ettiği ve hastalarını kendi yakını olarak kabul ederek hizmet veren, bu kutsal ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren ve şahsımında yıllarca tıp ailesine hizmet ederek bu günlere gelmeme vesile olan saygıdeğer hocalarımın ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Arif ÇAYIR

Ilgaz Belediye Başkanı