16/03/2018

Belediyemizde Kadroya Geçişte Büyük Sevinç ve Heyecan

“Belediyemizde Kadroya Geçişte Büyük Sevinç ve Heyecan”

Personelimize, Ailelerine, Kurumumuza ve Ülkemize Hayırlı Olsun…

24 Aralık 2017’de yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan düzenleme çerçevesinde Belediye Başkanlığımız bünyesinde kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalışmasına dayalı hizmet alım sözleşmeleri kapsamında çalışmakta olan işçilerin mahalli idare şirketlerine işçi statüsünde geçirilmesiyle alakalı hükümler doğrultusunda, oluşturulan sınav komisyonu tarafından personellerimizin sözlü ve uygulamalı sınavları gerçekleştirildi.

Taşeron işçilerin kadroya geçiş hakkı tanınmasıyla Belediyemizde farklı birimlerinde görev yapan ve kadroya geçme şartlarını taşıyan personellilerimize yönelik yapılan sınavların, yeni iş hayatlarında kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Devletimizin hayata geçirdiği kadro heyecanını, çalışanlarımızla birlikte yaşamak çok güzel. Yazılı-Uygulamalı sınavda başarı sağlayan işçilerimiz belediye bünyesinde bulunan işçi ve memur kardeşlerimizle aynı sorumluluğu taşıyacaklar. Bundan sonraki süreçte de bugüne kadar olduğu gibi işçilerimizden sorumluluk, gayret ve çalışma azimlerini kaybetmeden mesleklerine devam edeceğine ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceklerine olan inancımız tamdır.

Taşeron işçilerin yıllardır süren mağduriyetleri gideren Devletimize Teşekkür eder, Tüm çalışanlarımıza ve Belediyemize hayırlı olmasını dilerim.

Arif ÇAYIR

Ilgaz Belediye Başkanlığı