30/03/2018

Su Şebekesi Değişim Çalışmalarına Devam

Altyapı çalışmalarımızla Ilgaz’ımızın bugününü ve yarınını kurtarmayı hedef edindiğimiz Belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda, Ilgaz’ımıza yakışır birçok hizmetleri siz kıymetli vatandaşlarımızın hizmetine kazandırmakla gurur duyuyoruz.

İlçemiz için büyük bir kazanım olan ve uzun yıllar vatandaşlarımıza sağlık standartları çerçevesinde içme suyu sağlayacak olan yeni su hattını İlçemiz Naili Baba Caddesi’nde (Hastane Caddesi) 2,5KM alanı geçtiğimiz sene Ekim Ayı içerisinde başlayan çalışmalarımızı tamamladık. İmkânlarımız doğrultusunda İlçemizin geneline uygulayacağımız yeni su hattı alt yapı çalışmalarımız etaplar halinde devam ederek tüm Ilgaz’ımızı asbest su hattından kurtaracaktır. 2. Etap olan çalışmalarımız ilçemiz Şehit Cemil Çelik Caddesinde 4KM alanda devam etmektedir.

Siz kıymetli vatandaşlarımıza en iyi hizmetleri kazandırabilmenin mutluluğuyla hizmetlerimiz Ilgaz’ımıza hayırlı olsun.

Arif ÇAYIR

Ilgaz Belediye Başkanı