12/04/2018

İtfaiyecilerimiz Eğitimlerini Başarıyla Tamamladılar

“İtfaiye Erlerimiz Eğitimlerini Başarıyla Tamamladılar”

Belediye Başkanlığımız ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığıyla ortaklaşa düzenlenen program kapsamında Belediyemiz İtfaiye Amirliği Personelleri 2 grup halinde “Temel İtfaiye Er” Eğitimlerini başarıyla tamamladılar.

İnsan yaşamı odaklı belediyeciliğimizde en önemli değer olan insan yaşamına hizmet eden İtfaiye Amirliğimizin, günümüzün teknolojisine uygun donanımsal eksikliklerini bir taraftan tamamlarken, personellerimiz için çağımıza uygun değerler doğrultusunda yangın ve doğal afetlerde daha başarılı şekilde ve donanımlarını daha etkin kullanabilmeleri için Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığıyla ortaklaşa düzenlenen Temel İtfaiye Er Eğitim programlarını teorik ve uygulamalı olarak başarıyla tamamlamışlardır.

Eğitim programı dahilinde personellerimiz itfaiye yönetmeliği, temel yanma ve yangın bilgisi, sıvı yanıcı maddelere müdahale, gaz yanıcı maddelere müdahale, elektrik yangınlarına müdahale, olay yerinde organizasyon, trafik kazalarına müdahale ve arama kurtarma konularında eğitim görmüşlerdir.

Böylesi anlamlı bir eğitim programı için bizlere kapısı açan Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki TOÇOĞLU Beyefendiye, İtfaiye Daire Başkanı Sayın A.Orhan ARANCI Beyefendiye, Eğitim Amiri Sayın Beytullah TEMİZ Beyefendiye ve Eğitim Çavuşları Sayın M.Enes SEZEN-Emre AVCI Beyefendilere Şahsım ve Ilgaz Halkım Adına Teşekkür Ederim.

Herşey Ilgaz İçin…

Arif ÇAYIR