19/04/2018

Ilgaz Sancak tepe Park Ormanı ve Ilgazlı Şehitler Anıtı Açılış Töreni

Ilgaz Merkezde Hayat Bulan Sancak Tepe Ağaç Dikim ve Ilgazlı Şehitler Anıtı açılış töreni Ilgaz Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığımız, Orman İşletme Müdürlüğünce gerçekleştirilen ortak programla açıldı.

Ilgaz’ımıza Hayırlı Olsun…

İlçemiz merkezine en yakın yer olacak olan 40Dönüm üzerine kurulan Sancak Tepe Park Ormanı âdete şehir stresinden insanlarımızı uzaklaştıracak, hemşerilerimiz kendilerini Oksijen Denizi Ilgaz’ımızın bir parçası haline gelecek parkımızda nefes alacaktır. Şehitler diyarı Ilgaz’ımızda aziz şehitlerimizi unutmayarak Belediye Başkanlığımız imkanlarıyla yapılan “Ilgazlı Şehitler Anıtımızda” Parkımıza ayrı bir maneviyat yüklemiştir.

Böylesi değer dolu Sancak Tepeyi siz değerli hemşerilerimize kazandırmanın mutluluğuyla, herkese hayırlı uğurlu olmasını dilerken; Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ olmak üzere tüm emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederim.

Arif ÇAYIR

Ilgaz Belediye Başkanı