12/05/2018

Adaylarımız Hayırlı Olsun

Çankırı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığının Düzenlemiş Olduğu Birbirinden Kıymetli Milletvekillerimizin Aday Tanıtım Toplantısına Katıldık

24 Haziranda yapılacak seçimlerimizin şimdiden Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını dilerken, Çankırı’mız için birbirinden kıymetli Milletvekili aday adaylarımızın Çankırı’mıza hayırlı olmasını temenni ederim. Her biri birbirinden kıymetli olan Milliyetçi Hareket Partisinin içinde yetişmiş olan adaylarımız Sayın Pelin YILIK Hanımefendiye, Sayın Kadir ŞEKERCİ Beyefendiye, Sayın İbrahim DOĞU Beyefendiye, Sayın Hüdaverdi KUL Beyefendiye, Sayın İ.Kadri Onat Beyefendiye, Sayın B. Özden YÜZBAŞIOĞLU Beyefendiye çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dilerim.

Arif ÇAYIR

Ilgaz Belediye Başkanı