12/05/2018

2. Ilgaz Enerji Çalıştayı Gerçekleştiriliyor

Ilgaz’mız Çalıştaylar ve Kongreler Merkezi Haline Hızla İlerliyor…

“Sürdürülebilirlik Anadolu”  2. ILGAZ ENERJİ ÇALIŞTAYI Ilgaz’ımızda Gerçekleştiriliyor

Geçtiğimiz yıl ilki başarı ile gerçekleştirilen Ilgaz Enerji Çalıştayı , bu yılda 11-13 Mayıs Tarihlerinde Ilgaz Yıldıztepe’de gerçekleştiriliyor. İlk çalıştayda ortaya çıkan Çankırı ve Anadolu Bölgesi için temiz, yenilenebilir enerji anlayışının yerleşmesi, bu yönde atılabilecek somut adımlar ele alınarak değerlendirilmiştir.

Bu yıl ise belirlenen amaçlar doğrultusunda 2. Ilgaz Enerji Çalıştayı “Sürdürülebilir Anadolu ve Atölye “Yeni Nesil” panelleri ile alanlarında uzman olan konuşmacıların katılımlarıyla devam etmektedir. Panellerde Çankırı bölgemizin enerji kaynakları potansiyeli göz önünde bulundurularak; enerji verimliliği, güneş enerjisi, rüzgar enerjisi, jeotermal enerji, biokütle enerjisi ve hidrolik enerjileri değerlendirilecektir.

Böylesi değerli bir çalıştayı Ilgaz’ımızda gerçekleştiren, yurt dışından ve ülkemizden katılan değerli misafirlerimize teşekkür ederken, Belediye Başkanlığı olarak Ilgaz’ımızın  çalıştaylar ve kongreler merkezi haline gelmesine yönelik çalışmalarımızda hızla devam edecektir.

Ilgaz Belediye Başkanlığı

Çalıştayda Yer Alan Kıymetli Katılımcılar;

Sayın Çankırı Milletvekili M. Emin AKBAŞOĞLU

Sayın Serdar ÇELİK – Southern Illinois University

Sayın Ali M. KUTAN – Southern Illinois University

Sayın Yaşar ARSLAN – CEO Aksa Doğalgaz A.Ş. GAZBİR Başkanı

Sayın M. Pınar MENGÜÇ – Özyeğin Üniversitesi

Sayın Yasemin SOMUNCU- Özyeğin Üniversitesi

Sayın Duygu ERTEN-İstanbul Medipol Üniversitesi

Sayın Gölgün KAYAKUTLU – İstanbul Teknik Üniversitesi

Sayın Tahsin Başaran – İzmir İleri teknoloji Enstitüsü

Sayın Mustafa ERDOĞDU –Marmara Üniversitesi

Sayın Aynur ERAY- Hacettepe Üniversitesi

Sayın Şaban PUSAT – Yıldız Teknik üniversitesi

ABD. Katılım Sağlayan Akademisyenler.