09/06/2018

5000 Hemşerimiz ve Uzaktaki Ilgaz Gönüllü Hemşerilerimizin Varlığıyla İftar

“İşte ILGAZ- İşte ILGAZ’ımızın Birlik ve Beraberliği”

5000 Hemşerimiz ve Uzaktaki Ilgaz Gönüllü Hemşerilerimizin Varlığıyla İftar

Bu sene 4’üncüsünü düzenlediğimiz Toplu İftar Programımız büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Böylesi güzel bir ayda birlik ve beraberliğimizin nişanesi haline gelen iftar programımıza katılan tüm hemşerilerime canı gönülden teşekkür ederim. İftarımıza bizleri kırmayarak katılım sağlayan Çankırı’mızın değerli bürokratlarımıza da teşekkür ederim.

Böylesi güzel bir organizasyonda emeği geçen ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan mesai saati gözetmeksiniz siz değerli hemşerilerime hizmet götüren Kıymetli Belediye Personelime de canı gönülden teşekkür eder, kendilerini kutlarım.

Hep Birlikte Ilgaz Olduğumuzu Unutmamanız Dileklerimle, Daha Güzel ve Hizmet Dolu Organizasyonlarda Buluşmak Dileklerimle Hayırlı Akşamlar Dilerim.

Arif ÇAYIR Ilgaz Belediye Başkanı