14/07/2018

15 TEMMUZ

DEMOKRASİNİN KALESİ ILGAZ’DAN…

Devletimiz ve Milletimizin istiklâl ve istikbaline kasteden hain Fethullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimini bertaraf eden aziz milletimizin “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü yeni bir milli heyecan, onur ve gururla anıyoruz.

15 Temmuz; Milletimizin karşısına çıkan tüm engelleri milli birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla aşmasının somut bir ifadesidir.

Bu ülkenin egemenliği üzerinde tek söz sahibi olan Milletimiz; Bugüne kadar Cumhuriyetimizin bekasını, Milletimizin kardeşliğini, milli ve manevi değerlerimizi hedef alan saldırılara göğsünü siper ederek, karşı durduğu gibi bundan sonra da durmaya devam edecektir. Ülkemizin birliği ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna gösterdikleri büyük cesaret ve fedakârlık sonucu şehit ve gazi olmuş kahramanlarımızı bu millet daima hatırlayacak ve her zaman minnetle yâd edecektir.

Bu duygularla 15 Temmuz darbe girişimine karşı canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Arif ÇAYIR

Ilgaz Belediye Başkanı