16/08/2018

KAPALI PAZAR YERİ~YAŞAM ALANI ve YENİ OTOGAR BİNASI PROJESİ HIZLA DEVAM EDİYOR

Projelendirme çalışmalarımızdan sonra hayata geçirilerek inşaatına başlanan Kapalı Pazar Yeri~Yaşam Alanı ve Yeni Otogar inşaatımız hızla yükseliyor.
Kapalı Pazar yerimizde 16 adet kapalı dükkân, çay ocağı, zabıta amirliği, kafeler, bilet satış noktaları, bay bayan modern wcler, olup, çelik konstrüksiyonla desteklenmiş yapı olacaktır.
Yeni İlçe Otogarımız ise Ilgaz’ımızın ismine yakışır otobüs peronlarının, minibüs peronlarının ve satış ofisi ve sosyal yaşam alanları mevcut olmak üzere hayata geçiriliyor.
Çalışmaları hızla devam eden inşaatımızı her daim yerinde kontrollü bir şekilde incelemelerde bulunarak siz kıymetli hemşerilerimize yakışır şekilde kazandırmak adına zaman farkı gözetmeden çalışıyoruz.
Şimdiden Ilgaz Halkımıza Kazandırmanın Onurunu Yaşadığım Yapımız ILGAZ’ımıza Hayırlı Olmasını Dilerim.
Arif ÇAYIR
Ilgaz Belediye Başkanı