28/09/2018

LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ

Genel Merkezimize Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyemiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanı Arkadaşlarım, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Belediye Meclisi Üyelerimiz ve Sevgili Çankırılı ve Ilgazlı Hemşelerilerimle Genel Başkanımız Sayın Dr Devlet Bahçeli Beyi Genel Merkezimizde Ziyaret ettik.

Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr Devlet Bahçeli Beyefendi yola çıktığımız günden bu zamana kadar her zaman yanımızda oldu .Ilgaz'ı her zaman onurlandırdılar ve önemsediler .Ziyaretimizde kendilerine Özel olarak yaptırdığımız Şanlı ve Şerefli Türk Bayrağımızın olduğu tablomuzu hediye ettik. Şahsım, teşkilatlarımız ve hemşerilerim adına Sayın Genel Başkanımıza göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu ayırmasın.

Ayrıca MHP Genel Sekreter Yardımcılığına Atanan Ilgazlı Hemşerimiz Kadir ŞEKERCİ Beye de ziyarette bulunarak kendilerine yeni görevinde başarılar diledik.

Arif ÇAYIR

Ilgaz Belediye Başkanı