02/11/2018

Gazilerimiz KONYA'da

Belediyemiz Ilgaz’lı Gazilerimiz İçin Konya’ya Gezi Düzenledi

Belediye Başkanlığımız ve Ilgaz Kaymakamlığımızın ortaklaşa programı ile Ilgaz’lı gazilerimiz ve aileleri Tarih ve Kültür Şehri Konya İline geziye gönderildi.

Göreve başladığımız günden itibaren sosyal belediyecilik kapsamında başta kıymetli gazilerimiz ve yakınları olmak üzere, öğrencilerimizi, bayanlarımızı ve hemşerilerimizin ülkemizin birçok güzel şehrini gezerek görme imkânı sağladık. Gazilerimiz ve kıymetli eşlerinden oluşan kafilemizi, Belediye personelimiz Veteriner Hekim Mustafa YAZIHARMAN eşliğinde Konya İline geziye gönderdik. Gezi esnasında Mevlana Müzesi, ziyaretgahlar, tarihi yerler, Sille ve Meram Bağları mevkii gezdirilerek tarihi bilgiler verildi.

Bizler için birçok fedakârlık sergileyen aziz gazilerimize bir nebze nefes aldırabilmek onları mutlu görmek bizler için onur olmuştur. Millet olarak gazilerimize minnet borcumuz var. Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, sağlığını kaybeden vatan evlatlarımızı ve yakınlarını kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Onlar için 2 gün süren Konya gezisinde sırasında bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm herkese teşekkür ederim.

Arif ÇAYIR

Ilgaz Belediye Başkanı