06/11/2018

BELEDİYEMİZDEN ÇOCUKLARIMIZA TİYATRO GÖSTERİSİ

Yeşilçam Sineması ünlü oyuncusu İhsan GEDİK’in rol aldığı “Renkli Dünyalar” isimli tiyatro oyununu Ilgaz’ımızda çocuklarımızla buluşturduk.

İlçemiz ilköğretim okullarından katılan öğrencilere sahnelenen tiyatro oyunu gün içerisinde 2 seans olmak üzere oynandı. Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza böylesi güzel aktivitelerle buluşturmak, onları bir nebze hayatın stresinden uzaklaştırarak eğlendiklerini görmek güzel bir duygu. Belediyeciliğimizde her daim gençlerimiz için sosyal projeler üreterek onların istekleri doğrultusunda günümüz çağımızda sosyal ortamlar sağlamak her daim önceliğimiz olmuştur. Böylesi güzel aktivitelerin her daim devam ettireceğimizi belirterek, böylesi aktivitelere gençlerimizin her daim katılım sağlamalarını tavsiye ederim.

Arif ÇAYIR

Ilgaz Belediye Başkanı