30/11/2018

TEŞEKKÜR EDERİM

Böylesi Gurur Verici İnce Davranışlarından Dolayı TUNCEL Ailesine Şahsım ve Ilgaz Halkım Adına TEŞEKKÜR EDERİM…

Baba Ocağım-Atalarımızın Ocağı Ilgaz’ımıza hizmet etmenin, kıymetli hemşerilerime hizmetler kazandırabilmenin en büyük mutluluk olduğunu her daim dile getirdim. Ilgaz’ımızın yetiştirmiş olduğu birçok kıymetli büyüklerimizi, gelecek kuşaklarında örnek alabilmeleri, büyüklerimizi tanıyabilmeleri adına, hep birlikte Ilgaz olarak başardığımız hizmetlere onların onurlu isimlerini kazandırmak bir nebzede olsa onlara vefa borcumuzu ödeyebilmenin yanı sıra bizler için en büyük gurur ve onur kaynağıdır.

Geçtiğimiz günlerde Gazidede Mahallemize kazanımı sağlanan parkımızada, Ilgaz’ımıza bütün büyüklerimiz gibi kıymetli hizmetler kazandıran geçmiş dönem Belediye Başkanlarımızdan Sayın “RECAİ TUNCEL” Başkanımızın ismini Belediye Meclisimizde almış olduğumuz kararla isminin parkımıza verilmesini sağlamış olduk.

Böylesi güzel hizmetlerimize Ilgaz’a her daim yücelik kazandıran büyüklerimizin isimleri hizmetlerimizin onuru olmaktadır. TUNCEL Ailesinin birbirinden kıymetli fertlerinin parkımıza kıymetli büyüklerinin isimlerinin verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti tarafımıza iletmeleri ve Aile adına İpek ÜNLÜ Hanımefendinin makamlarımıza gerçekleştirmiş oldukları ziyaretler ve hediyeleri için şahsım ve ILGAZ Halkım adına kendilerine canı gönülden teşekkür eder, aile büyüğü Gülizar TUNCEL Hanımefendiye ve aile fertlerine sağlıklı günler dilerim.

Arif ÇAYIR

Ilgaz Belediye Başkanı