Ilgaz Belediyesi

02/06/2019

Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK'ün Bayram MEsajı

On bir ayın sultanı Ramazan ayını huzur içeresinde geride bırakmanın hüznünü yaşarken aynı zamanda sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin hakim olduğu; dostluk ve kardeşliklerin tazelendiği bir Ramazan Bayramı'na da ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram, birliğin günüdür, beraberliğin günüdür. Bu bakımdan tüm toplumsal değerlerin en üst seviyeye çıktığı ve çıkması gerektiği bayramları kendimize bir fırsat bilmeliyiz.

Bayramda gösterdiğimiz hassasiyeti, birlik ruhunu, yardımlaşma duygumuzu tüm hayatımızda uygulamalıyız. Bu bayram da sahip olduğumuz güzellikleri, Ramazan Bayramı'nın sevincini hep birlikte kucaklaşarak geçirelim.

Bayramda gönüllerin buluşması kadar hasretlerin de sona ermesi için fırsat günleridir. Bu güzel günlerde, hem ruhen hem bedenen birlikte olmak aynı duyguları paylaşmak, aynı sofradan yemek, aynı çayla muhabbet etmek inanıyorum ki her bir anne babanın, her bir eşin, her bir evladın hakkı ve arzusudur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin bayramını kutluyorum.

RAMAZAN-BAYRAMI-ÇALIŞMA-4-HAZİRAN-SALI