Ilgaz Belediyesi

14/06/2019

Miniklerin Ilgaz'da Karne Sevinci

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Ilgaz’da da bugün karne sevinci yaşandı. Karne sevincinin yaşandığı bu günde çocuklar bir sene boyunca sarf ettikleri emeklerinin karşılığını takdir, teşekkür ve onur belgeleri ile aldılar.

Bu günde Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK, karne sevinci yaşayan öğrencilerin bu sevincine ortak oldu. Öğrencilere birer de hediye vermeyi ihmal etmedi.

Çocuklara yönelik olarak ilçemiz Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’na yaz tatilinde kurulacak olan şişme çocuk havuzunun müjdesini de veren başkanımız çalışan ve başarılı olan öğrencilerden daha fazla gayret sarf etmelerini çalışmasına rağmen yeterli başarıyı elde edemeyen öğrencilerin ise üzülmemeleri gerektiğini ve aslında doğru çalışma ile başarının geleceğini vurguladı.

Bugün karne alan ve güçlü yarınlarımızın teminatı olan tüm öğrencilerimizi gönülden kutlayan sayın belediye başkanımız öğrencilerimize ve öğrencilerimizi büyük bir özveri ile geleceğe hazırlayan fedakar eğitimcilerimize de iyi tatiller temennisinde bulundu.