Ilgaz Belediyesi

02/07/2019

Ilgaz İçin Çalışıyoruz

Ilgaz için geliştirilecek projeler, yapılacak işler ve bunların ortaya konulması için durmadan çalışan Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK, bugün Çankırı Milletvekili Sayın Salim ÇİVİTCİOĞLU ve Ilgaz Kaymakamı Muhammed GÜRBÜZ ile beraber Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Sayın Ahmet Dilsiz’i ziyaret etti.

Bu ziyaretlerinde Sayın Ahmet Dilsiz ile ilçemize yapılması düşünülen projeler hakkında konuştu, istişarelerde bulundu. Ahmet Dilsiz Bey’den destek talep etti.

Ziyaret sonrası Ilgaz Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK, bu ziyaret sırasında yanında olan Sayın Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu’na ve Sayın Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz’e teşekkür etti. Ayrıca projelerimizle yakından ilgilenen Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Sayın Ahmet Dilsiz’e de teşekkürlerini sundu.

578efc07-a8ab-4dab-bebd-03d912c91d8b