Ilgaz Belediyesi

16/07/2019

Çalışmalarımız Gazidede Mahallesi’nde Devam Ediyor

Ilgaz Belediyesi olarak düzenli bir altyapı ve kentleşme adına çalışmalarımız devam ediyor.

Ilgaz merkez mahallelerinden Gazidede Mahallesi Şehit Cemil Çelik Caddesi üzerinde belediyemizce başlatılan çalışma son hızda devam ediyor. Belediyemizin garaj amirliği ekipleri tarafından su gideri ve kanalizasyon için yapılan çalışmada önce kepçe ile yol kenarında belirlenen gider alanı açılıyor sonrasında ise borular yine ekiplerce titizlikle döşeniyor.

Konuyla yakından alakadar olan belediyemiz garaj amiri Abdulkadir Çıyan: “Daha düzenli bir kentleşme ve altyapı için Ilgaz’ın her tarafında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde tamamladığımız Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu önündeki çalışmamızdan sonra şimdi Gazidede mahallesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm ekiplerimizle beraber gece gündüz demeden sürekli olarak çalışıyoruz. İnşallah daha güzel daha yaşanılabilir bir Ilgaz’ı hep beraber inşa edeceğiz.” dedi.

DSC_9237DSC_9240