Ilgaz Belediyesi

21/08/2019

Ilgaz Kaymakamımız Muhammed GÜRBÜZ’e Veda Yemeği

İlçe Kaymakamımız Muhammed GÜRBÜZ’ün Haymana Kaymakamlığına atanmasının ardından dün akşam Yıldıztepe’de düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Siyasi Parti Temsilcilerimiz, sivil toplum örgütü temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personel ile vatandaşlarımız katıldı.

Kendisinden ve yaptığı hizmetlerden övgüyle söz edilen, ilçemiz halkının kendisine minnet ve şükranlarını sunduğu Kaymakamımız için konuşan Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK Kaymakam Bey ile Ilgaz’ın, Ilgazlının gönül bağı olduğunu vurgulayarak yaptığı hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür etti. Kaymakamımızın yürekten bizi desteklediğini, yüreğiyle Ilgaz’ın yanında olduğunu vurgulayarak her zaman onun yanında olacağımızı sözlerine ekledi.

Kaymakamımıza, yaptığı konuşmanın ardından Belediye Meclisimizin kararıyla Fahri Hemşerilik Beratı ve diğer hediyeler yine Belediye Başkanımız tarafından takdim edildi.

FAHRİ HEMŞERİLİK BERATİ ILGAZ BELEDİYESİ

IMG-20190822-WA0004