Ilgaz Belediyesi

25/12/2019

Mevlid-i Nebi Haftası İlçemizde Kutlandı

2019 yılı Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri ilçemiz Belediye Kültür Merkezinde yapılan programla kutlandı. Kutlama programına saat 13.30'da başlandı. Programa ilçemiz Kaymakamı Osman Uğurlu, Atkaracalar Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK, Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK, Çankırı İl Müftü Yardımcılarımız Bayram ÇELİK ve Melek OVACIKLI, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif KIRKPINAR Ilgaz İlçe Müftümüz Kemal MENCELOĞLU, Korgun müftüsü Mahmut AY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yurtkurtaran DAĞDAŞ ile ilçemiz mülki ve idare amirliklerinde çalışan görevli personel ve vatandaşlarımız katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından dünya Kur'an okuma birincisi Mehmet BİLİR'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Sonrasında Ilgaz müftülüğü tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi yapıldı. Ardından İlçemiz Müftüsü Kemal MENCELOĞLU açılış konuşmasını yaptı. Sonrasında ise Belediye başkanımız Mehmed ÖZTÜRK halka hitaben selamlama konuşmasını gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından Avukat-Araştırmacı yazar Hayati İNANÇ tarafından Peygamberimiz ve Aile konulu konferans verildi.

Hediye takdimi ve kapanış ile sonlanan program yemek ikramı ve dua ile tamamlandı.