Ilgaz Belediyesi

12/03/2020

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü

İstiklal Marşımızın kabulünün 99. Yıldönümü dolayısıyla ilçemiz Yavuz Sultan Selim İlkokulunda program düzenlendi. İmam hatip ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen programa Kaymakamımız Osman Uğurlu, Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Demirci, İlçe müftümüz Kemal Menceloğlu, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personel ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda istiklal marşının yazım sürecinden, Mehmet Akif Ersoy’un kişilik özelliklerine kadar birçok önemli konu vurgulandı. Öğrenciler tarafından sergilenen oratoryo ise izleyenler tarafından büyük takdir topladı. Akabinde ise hatim duası yapıldı ve program sonlandırıldı.