Ilgaz Belediyesi

07/04/2020

Belediyemiz Sokak Hayvanları İçin Mama Desteğini Artırdı

Belediyemizce koronavirüse (COVID-19) karşı alınan önlemlerin ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama desteğinde bulunduk.

Ilgaz Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK’ün talimatıyla ilçemizin belirli noktalarında bulunan kedi evleri ve hayvan besleme noktalarına mama bırakıldı.

Belediye başkanımız Mehmed ÖZTÜRK konuyla ilgili: “Zor zamanlardan geçtiğimiz bugünlerde, hayvan dostlarımızı da elbette unutmadık. Alınan tedbirler nedeniyle artık insanlar dışarı çıkamadığından, sokak hayvanlarının yiyecek bulma ihtimali de giderek zayıflıyor. Şartlar onlar için de hayli zorlayıcı. Bu şartlara karşı biz de belediyemiz olarak hayvan dostlarımıza gereken önemiş veriyor ve onlar için yaptırdığımız kedi evleri ile ilçemizin muhtelif hayvan besleme noktalarına kedi ve köpek maması bıraktık. Bundan sonraki süreçte de belirli aralıklarla mama bırakılmaya devam edilecektir.” dedi.