Ilgaz Belediyesi

25/04/2020

Ramazan'da Ilgaz Bir Başka Güzel Şimdi

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahipleri için sıcak yemekler hazırlatıp tek kullanımlık özel kaplarda evlerine kadar servis yapmaya devam ediyoruz.

Bu süreçte 30 gün boyunca 7500 adet ekmek ilçemize hizmet veren Başer Ekmek, Karadeniz Ekmek, Altın Ekmek, Has Ekmek, Akbak Ekmek ve Çıtır Ekmek tarafından ücretsiz olarak karşılanacak olup kendilerine Ilgaz halkı adına teşekkür ederim. Ayrıca iftar yemeklerinin masraflarını karşılayan tüm hayırsever kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Dayanışma ve yardımlaşmanın vücut bulduğu bu topraklarda sizlere hizmet etmekten büyük kıvanç duyuyorum. Biz bize yeteriz Ilgaz.

Cenab-ı Allah tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız teravih namazlarımızı, okuyacağımız hatmi Şerif’leri, vereceğimiz sadaka ve zekatlarımızı en güzeli ile kabul etsin. Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun inşallah.

HAYIRLI İFTARLAR…

Mehmed ÖZTÜRK