06/09/2016

Ilgaz’a Yakışır Bir Bayram İçin Hizmetlere Devam…

Kurban Bayramımızın yaklaşmasıyla birlikte İlçemiz İçerisinde Yapı ve Peyzaj çalışmalarına hız kazandırıldı… İlçemiz içerisinde yağışlar nedeniyle bozulan yollara imkânlarımız dâhilinde asfaltlama çalışmaları yapıldı. Bunun yanı sıra ilçemiz içerisinde devam eden peyzaj çalışmalarına da yenilerini eklemeye devam ediyoruz. İlçemiz için çok büyük değer olan ilçe meydanı durumunda olan Şehit Pilot Mustafa DELİKANLI Parkı taş duvar istinat çalışmaları devam ediyor. Bir yandan da İlçemiz için yaptığımız peyzaj çalışmalarında tarihi değerleri ön planda tutarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Parkımızın devam eden kısmı ile Şehit Cemil Çelik Caddesinin İlçemize açılan kısmına 16 Büyük Türk Devletimizin Simgesini yansıtacak olan çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ilgaz’ımıza Hayırlı Olsun.