"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

Muhtarlar Çalıştayı İstişare Toplantısı İlçemizde Gerçekleştirildi

• 27.10.2021
  • ilgazbelediyesi
Çankırı Göç İdaresi İl Müdürlüğü tarafından ilçemiz Ilgaz’da Belediyemize ait Çok Amaçlı Gösteri ve Konferans Salonunda bugün ilçemiz mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı “Muhtarlar Çalıştayı İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi.

Sat 14.00’de başlayan ve sosyal uyuma yönelik olarak düzenlenen bu toplantıda Geçici Koruma Kapsamındaki Suriyelilerin Hak ve Yükümlülükleri, doğru bilinen yanlışlar, uluslararası koruma ve ikamet hakkında bilgilendirme yapılarak muhtarlarımızın da görüş ve önerileri alınarak program sonlandırıldı.
  • Muhtarlar Çalıştayı İstişare Toplantısı İlçemizde Gerçekleştirildi