"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

Sanatsal Etkinliklerin Adresi Ilgaz

• 19.01.2022
  • ilgazbelediyesi
Ilgaz Belediye Kültür Merkezi Çok Amaçlı Gösteri ve Konferans Salonunda bugün Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müzik Öğretmeni Semih Gültekin koordinatörlüğünde öğrencilerle birlikte VELİLERE YÖNELİK MÜZİK DİNLETİSİ ve KONSER etkinliği yapıldı.

Veliler ve diğer öğretmenler tarafından büyük hayranlıkla izlenen konserde Konferans Salonunun tam kapasiteyle dolu olduğu da gözlerden kaçmadı.

#ılgaz #ılgazbelediyesi #sanat #müzik #konser #öğrencivelisi
  • Sanatsal Etkinliklerin Adresi Ilgaz