"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümü Kutlu Olsun

• 18.03.2022
  • ilgazbelediyesi

Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı münasebetiyle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Yavuz Sultan Selim Orta Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından Belediyemiz Kültür Merkezi Çok Amaçlı Konferans salonunda Şehitleri anma günü programı gerçekleştirildi.

Program sonunda Kaymakamımız Sayın Osman Oğuz Ekşi ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmed Öztürk programa katkıda bulunan herkese teşekkür ederek öğrencileri tebrik ettiler.

• 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümü Kutlu Olsun