"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Törenle Kutlandı

• 19.05.2022
  • ilgazbelediyesi
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Ilgaz Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğü tarafından düzenlenen programla ilçemizde kutlandı.

İlçe Stadında başlayan kutlamalara; Ilgaz Kaymakamımız Osman Oğuz Ekşi, Belediye Başkan vekilimiz İsmail Demirci, Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Sarı, Jandarma Komutanı j.Yzb.Erol Sakman, Emniyet Müdürü Komiser Ufuk Bek, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, Meclis üyeleri, Daire müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldılar.

Ilgaz Kaymakamımız Osman Oğuz Ekşi ve Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Demirci gençlerin ve protokolün bayramı kutladılar. Saygı duruşu ve istiklal Marşımızın seslendirilmesiyle devam eden kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşma, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Avcı tarafından yapıldı.

Gençlik andı, şiirler ve spor müsabakalarıyla devam eden tören, yerel ve ulusal düzeyde çeşitli spor dallarında icra edilen spor müsabakalarında dereceye giren sporcuların, İlçe Kaymakamımız Osman Oğuz ekşi, Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Demirci ve Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Sarı tarafından ödüllerinin verilmesi, ardından tören geçişi ile kutlama programı sona erdi.

Tören öğleden sonra Gazi Üniversitesi ve Kıyısın Köyü'nün birlikte organize ettiği İstiklal Yolu yürüyüşü ile noktalandı. Bu vesileyle yapılan İstiklal Yolu Yürüyüşü ise 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında yapılan ilk İstiklal Yolu Yürüyüşü oldu.
  • 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Törenle Kutlandı