"Anadolu'nun Cenneti Ilgaz"

Ilgaz

Ilgaz'da Kayak Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz'in en büyük kayak pistini barındıran Ilgaz Dağı'nda kayak keyfi bir başka. 4.500 metre telesiye hattı ile ziyaretçileri uzun soluklu bir doğa şöleni bekliyor.

Anadolu'nun Cenneti Ilgaz

Doğa severlerin uğrak yeri olan Ilgaz Dağı, kış aylarında bambaşka bir havaya bürünerek kartpostalları aratmayacak manzaraları ile adeta ziyaretçilerini büyülüyor.

Yıldıztepe Kayak Merkezi

Muhteşem doğa manzarası ile bütünleşerek, şehrin ve işlerinizin günlük karmaşalarına biraz ara vermenin vakti geldi. Yıldıztepe Kayak Merkezi ormanın göbeğinde sizleri bekliyor.

15 Temmuz Ruhu Tüm Coşkusuyla Yaşatılıyor

• 16.07.2022
  • ilgazbelediyesi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ilçemizde düzenlenen İSTİKLAL YOLUNDA KUR’AN ZİYAFETİ adlı etkinlikte ülkemizin tanınmış imam hatipleri tarafından vatandaşlarımıza Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde eşsiz bir Kur’an ziyafeti sunuldu.

Etkinlik 16 Temmuz günü İlçemiz Spor Stadında Saat 13.30’da başladı.

Etkinlikte

Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi İmam Hatibi Bünyamin Topcuoğlu,

Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete,

İstanbul İstoç Cami İmam Hatibi Sefa Taşkesenlioğlu,

İstanbul Hamidi Evvel Cami Müezzini Aziz Hardal,

İzmir Mustafa Gültekin Cami İmam Hatibi Ahmet Yüksel,

Cemalettin Ferruh Kur’an Kursu yöneticisi Osman Uslu Kur’an tilaveti sundular.

Programa Çankırı Valisi Sn. Abdullah AYAZ, Çankırı Milletvekilleri Sn. M. Emin AKBAŞOĞLU ve Sn. Salim ÇİVİTCİOĞLU, değerli gazilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarındaki görevli idare amirleri, dernekler ve sivil toplum örgütleri ile vatandaşlar katıldı. Programda yaklaşık 8 bin 500 kişilik yemek ikram edildi.

Yemek ikramı, açılış konuşmaları ve Kur’an tilavetinin ardından okunan Sela ile program sona erdi.

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK:

“Hain darbe girişimi üzerinden altı yıl geçti. 15 Temmuz Ruhu yaşamaya devam ediyor elhamdülillah. 15 Temmuz şehit ve gazilerimizin şecaati hepimizi gururlandırıyor.

Bugün önemli bir programı icra ettik. Halkımızın ilgisi bizi ziyadesiyle memnun etti. Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i tanınmış camilerimizin değerli imam hatiplerinden dinledik.

Uzak yakın demeden etkinliğimize katılarak 15 Temmuz coşkusuna ortak olan birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya gösteren bütün katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

• 15 Temmuz Ruhu Tüm Coşkusuyla Yaşatılıyor